Dakisolatie in 's-Hertogenbosch

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Onze dakdekker in 's-Hertogenbosch kan u ook alles vertellen over dakisolatie in 's-Hertogenbosch. Hij is gespecialiseerd in dakisolatie. Hij praat u bij over alles wat u moet weten over de isolatie van uw dak, over de specifieke mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 11 34.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. Hoeveel u bespaart per jaar is afhankelijk van uw type dak en het soort isolatie. Gaat u uit van 1 euro/m3 gas, dan kunt u op jaarbasis tussen de €400 en €800 besparen. De uiteindelijke kosten die u bespaart bij dakisolatie in 's-Hertogenbosch zijn natuurlijk afhankelijk van de daadwerkelijke gasprijs. Nog meer voordelen van dak isoleren zijn:

  • Het klimaat in huis is aangenamer.
  • U ontziet het klimaat ermee, aangezien u minder koolstofdioxide uitstoot.
  • De woningwaarde gaat erdoor omhoog.

Dakisolatie: kosten

U kunt uitgaan van kosten tussen de €1000 en €4500 voor het laten aanbrengen van dakisolatie in 's-Hertogenbosch. Op landelijk niveau of op regionaal niveau zijn er soms subsidies ter beschikking die de kosten nog kunnen drukken. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers hebben ervaring in alle soorten dak isolatie. Wij plaatsen niet alleen isolatie maar ook hele nieuwe daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dakonderhoud en reparaties. Bij het aanbrengen van dakisolatie in 's-Hertogenbosch bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak vernieuwen, dan is dat het goede moment om dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. Het is ook mogelijk om de zoldervloer te isoleren. Dit is een goedkope en makkelijke manier van isoleren en is aan te raden wanneer u uw zolder niet vaak gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Minder effectieve dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Er wordt dan isolatiemateriaal op het dak geplaatst. Dit is wel een snelle oplossing. Onze ervaring leert ons dat er bij een schuin dak het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde gekozen kan worden. Dit zorgt voor de meest effectieve isolatie. Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor de isolatie van uw schuine dak? Kijk naar de mogelijkheden van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten.

Dakisolatie 's-Hertogenbosch door BMP Dakspecialist laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Laat u goed informeren over verschillende soorten dakisolatie of maak een afspraak om het te bespreken. Schroom niet om ons te bellen op 085 - 106 11 34 of ons te mailen via ons contactformulier.