Daklekkage in Maarssen

Niets is vervelender dan schade aan uw woning. Vooral een daklekkage Maarssen kan veel vervolgschade met zich meebrengen en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Een dakdekker van BMP Dakspecialist geeft u advies over hoe u schade aan uw woning kunt voorkomen en komt op korte termijn bij u langs. Voor meer informatie over daklekkages kunt u hieronder verder lezen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 11 34.

Daklekkage Maarssen: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Vergeet niet uw spullen even ergens anders neer te zetten indien er veel water uit het plafond komt. Maak daarnaast foto’s van het lek, zodat u die naar uw opstalverzekering kunt sturen. Heeft u geen ervaring met daken beklimmen? Ga dan ook niet zelf uw dak op om de oorzaak van de lekkage te achterhalen. Dit is erg gevaarlijk.

Onze werkwijze bij daklekkage in Maarssen

Om bij elke reparatie van daklekkage Maarssen dezelfde kwaliteit te blijven leveren werken wij met een heldere werkwijze. Door uw beschrijving van het probleem kunnen wij vaak al een goede inschatting maken van wat er precies met uw dak aan de hand is. Wij stellen daarna vaak nog wat technische vragen. Vervolgens gaan wij met u in overleg over wat de volgende stap is. Om een definitief beeld te krijgen van uw dakprobleem willen wij uw dak eerst ook nog even bekijken.

Een dakinspectie houdt in dat wij uw hele dak bij langs gaan, zodat wij geen mankementen missen. Denk hierbij aan dakgoten, dakramen, dakkapellen, naden en aansluitingen etc. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Na overleg met u over de precieze werkzaamheden plannen we direct een afspraak met u in. Uw daklekkage repareren kan vaak op korte termijn of zelf direct na de dakinspectie.

Oorzaken lekkage dak

Gelukkig is er vaak een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor een daklekkage. Het kan komen door stormschade aan uw dak, maar een losse dakpan kan ook de boosdoener zijn. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. Een daklekkage Maarssen valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Na een kapotte dakbedekking is een slechte waterafvoer de grootste oorzaak van een lekkage plat dak. Soms zijn bladeren in de dakgoot de boosdoeners, maar soms moet de hemelwaterafvoer zelf ook vervangen worden. Komt u er zelf niet uit met de reparatie van uw dak? Een dakdekker van BMP Dakspecialist staat in Maarssen voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via 085 - 106 11 34.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak moet gezocht worden bij kapotte of loszittende dakpannen. Ook schade aan de schoorsteen of dakgoten kunnen lekkages veroorzaken. Is de schade beperkt, dan kunnen wij vaak direct uw dak repareren. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Maarssen

Vandaag uw daklekkage repareren? De dakdekkers van BMP Dakspecialist staan altijd voor u klaar. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf, dan maken wij vooraf heldere afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Ook al zijn we druk bezig op het dak, wij beantwoorden de telefoon altijd. Bel ons gerust op 085 - 106 11 34, dan plannen wij een afspraak met u in.