Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Daklekkage in Maarssen Wij staan in Maarssen voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Daklekkage in Maarssen

Een daklekkage Maarssen is enorm vervelend. U staat op het punt om de deur uit te gaan als u de natte plek op het plafond ziet. Uw dak moet snel gerepareerd worden. Bij BMP Vastgoedonderhoud staat er altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen en uw dak te repareren. Lees snel verder indien u meer informatie wilt over daklekkages. Toch direct een specialist spreken? Bel ons gerust op 085 106 1134.

Daklekkage Maarssen: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Zet alles op alles om te voorkomen dat het lekkende water uw spullen nat maakt. Maak foto's ter ondersteuning van uw verzekeringsclaim. Er bestaat een kans dat de schade vergoed wordt. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Maarssen

Door bij daklekkage Maarssen met een voorafgestelde heldere werkwijze te werken, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, zodat we het probleem goed in kaart kunnen brengen. Met duidelijke vragen komen we er achter wat de mogelijke oorzaak van het lek is. Nadat wij met u hebben overlegd, stellen wij meestal een afspraak in om uw dak te onderzoeken. Op basis van onze bevindingen kunnen wij u een definitief advies geven met betrekking tot uw dak.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Op basis van de dakinspectie vertellen wij u precies wat er aan uw dak moet gebeuren. Wij kunnen u dan ook meer inzicht geven in de kosten die de reparatie met zich mee zal brengen. Vervolgens leggen wij u een plan voor voor het repareren van de daklekkage. Mocht u instemmen, dan maken we direct een afspraak. Wij kunnen u vaak op korte termijn helpen.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage wordt veroorzaakt door schade aan uw dak. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben. Soms zijn er serieuze problemen met uw dak, maar het kan ook om een klein mankement gaan. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Het is van essentieel belang om uw dak regelmatig te onderhouden, aangezien elk dak na verloop van tijd slijt. Helaas kunt u het effect van wind, neerslag en temperatuurveranderingen op uw dakbedekking niet altijd voorkomen, wat kan resulteren in een daklekkage in Maarssen.

Lekkage plat dak

Vaak ontstaat er een lekkage aan een plat dak door een scheur in de dakbedekking of doordat water niet goed wordt afgevoerd van het dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. Een plat dak repareren vergt wel wat handigheid. Ziet u dit niet zitten, dan staat een ervaren dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud klaar om uw dak te repareren. Bel direct op 085 106 1134.

Lekkage schuin dak

Een schuin dak kan lekkages veroorzaken door kapotte dakpannen, verstopte dakgoten, scheuren rondom een dakraam of dakkapel, of andere vormen van schade aan uw dak. Met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen kunnen wij, indien gewenst, direct overgaan tot reparatie. Soms is het voldoende om een naad te repareren, maar in andere gevallen moeten er onderdelen van uw dak vervangen worden.

Bel gerust bij daklekkage in Maarssen

Een daklekkage moet snel gerepareerd worden. Wij zorgen er dan ook voor dat er altijd een dakdekker van BMP Vastgoedonderhoud voor u klaar staat. Voordat wij uw dak op gaan maken wij heldere afspraken met u. Met uw daklekkage in Maarssen bent u bij ons aan het juiste adres. Bel gerust op 085 106 1134. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.

BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1134

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA