Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Overige werkzaamheden Wij staan in Maarssen voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Overige werkzaamheden

In Maarssen voeren wij nog verschillende andere dakdekkerswerkzaamheden uit als dakdekkersbedrijf. Denk daarbij aan dakbedekking plaatsen, dakgoten onderhouden en het uitvoeren van dakinspecties. Voelt u zich vrij om telefonisch contact met ons op te nemen via 085 106 1134 of een offerte aan te vragen, indien u hier interesse in heeft.

Dakbedekking plaatsen in Maarssen - vertrouw op BMP Vastgoedonderhoud voor hulp.
Optimale comfort en isolatie: kies BMP Vastgoedonderhoud.
BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1134

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA