Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch

Lekkage plat dak opsporen in Maarssen

Een van de meest voorkomende manieren om een lekkage in een plat dak op te sporen is het uitvoeren van een rookproef. Bij deze proef wordt er rook onder druk een ruimte ingeperst. Vervolgens zoekt de rook een uitweg door één of meerdere kieren en gaten waar het lek zich zou kunnen bevinden. Een andere manier om het lek op te sporen is via een vochtmeting (hygrometrie). Aan de hand van de meting wordt gekeken waar zich het meeste vocht bevindt. 

BMP Vastgoedonderhoud staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1134

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor lekkage plat dak opsporen?

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA