Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Haal natuurlijk daglicht in uw woning met een dakraam Redactie, 10 december 2023
Op zoek naar efficiënte isolatieoplossingen voor uw schuine dak? Neem contact op met BMP Vastgoedonderhoud.
BMP Vastgoedonderhoud - expert in het isoleren van uw schuine dak.

Het bevorderen van duurzaamheid is niet alleen gunstig voor de planeet, maar ook voor onszelf en de generaties die na ons komen. Het hebben van zonnepanelen op uw dak is tegenwoordig niet meer zo speciaal, maar er zijn nog andere manieren om uw dak te verduurzamen. In dit artikel worden diverse manieren besproken om uw dak duurzamer te maken. Dit komt niet alleen het milieu ten goede, maar vaak ook uw portemonnee!

Kies voor duurzaamheid met een groendak

Met een groendak, begroeid met kruiden, grassen of planten, kunt u een duurzame leefomgeving creëren. Dit heeft nog vele andere voordelen. Een groendak verlengt de levensduur van de dakbedekking door het weerstaan van schadelijke invloeden zoals wind, regen en zon. Ook stimuleert het de biodiversiteit, haalt het schadelijke stoffen uit de lucht, is het warmte regulerend en houdt het geluid tegen.

Isolatie van uw dak: een slimme investering

Het isoleren van uw dak is een effectieve manier om tot wel 30% van de warmteverlies te voorkomen. Met een goede dakisolatie voorkomt u warmteverlies, wat resulteert in een lagere energierekening. Daarnaast draagt een geïsoleerd dak bij aan een verhoogd wooncomfort en heeft het een geluidsisolerend effect. Het isoleren van uw dak vergt een investering, maar door de energiebesparingen kunt u dit meestal binnen 10 jaar terugverdienen.

Krijg een duurzaam dak met de juiste dakbedekking

Heeft u een plat dak? Dan kunt u kiezen voor EPDM als de meest duurzame dakbedekking. EPDM heeft een levensverwachting van maar liefst 50 jaar en biedt bescherming tegen Uv-straling. Er zijn echter vele andere opties beschikbaar voor dakbedekking. Raadpleeg 085 106 1134 om te ontdekken welke dakbedekking het beste past bij uw specifieke situatie.

Optimaliseer uw binnenklimaat met daglicht

Kijk naar mogelijkheden voor duurzamer wonen, zoals het plaatsen van een dakraam of lichtkoepel op uw dak. Met de installatie van een dakraam of lichtkoepel in uw dak, kunt u genieten van natuurlijk daglicht in uw huis. Dit heeft niet alleen voordelen voor uw gezondheid, maar ook voor uw energierekening. Maak gebruik van het daglicht om uw woning te verlichten en te verwarmen. Hierdoor kunt u besparen op uw energiekosten.

Profiteer van de voordelen van op maat gemaakt daglicht in uw dak

In het kort gezegd, er zijn voldoende mogelijkheden om uw dak duurzaam te maken!Heeft u interesse in het ontdekken van de mogelijkheden die bij uw specifieke situatie passen? Neem dan vrijblijvend contact op met BMP Vastgoedonderhoud!Dit kan door het contactformulier in te vullen op deze site, of te bellen naar 085 106 1134.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1134

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA