Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Neem stappen om uw dak winterklaar te maken Redactie, 23 december 2023
Besneeuwd dak in Maarssen - BMP Vastgoedonderhoud biedt hulp.

De winter brengt koude dagen en zware weersomstandigheden met zich mee. Het is van groot belang om uw dak tijdig te onderhouden, zodat het winterseizoen geen problemen veroorzaakt. Zorg ervoor dat uw dak winterklaar is met behulp van deze essentiële stappen.

Voorkom problemen door uw dak te inspecteren

Begin met een grondige visuele inspectie van uw dak. Controleer of er geen dakpannen ontbreken, beschadigd zijn of losliggen en controleer de kwaliteit van de dakbedekking. Zorg ervoor dat eventuele beschadigingen vóór de winter gerepareerd zijn om lekkages en verdere problemen te voorkomen.

Zorg ervoor dat uw goten en afvoeren worden gereinigd

Om waterophoping en ijsvorming te voorkomen, is het belangrijk om verstopte goten en afvoeren te vermijden. Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om te voorkomen dat dit de structuur van uw dak aantast. Zorg ervoor dat ze schoon zijn en dat water vrij kan wegstromen.

Let op de isolatie en ventilatie van uw dak

Het vermijden van warmteverlies en condensatie begint bij het goed isoleren en ventileren van uw dak. Dit verkleint tevens de kans op ijsdammen, die schade aan uw dak kunnen veroorzaken. Een extra voordeel van goede isolatie is de positieve invloed op uw energierekening, wat zeker de moeite waard is!

Dak vrijhouden van sneeuw en ijs

Bereid uzelf voor op het verwijderen van sneeuw en ijs. Als het lastig is om bij uw dak te komen of als u niet de juiste veiligheidsmaatregelen kunt treffen, raden wij aan om een professional in te schakelen. Als u vragen heeft, kunt u altijd bellen naar 085 106 1134 om in contact te komen met BMP Vastgoedonderhoud in Maarssen.

Wanneer u twijfelt over de conditie van uw dak of als u bepaalde problemen niet zelf kunt verhelpen, dan staat BMP Vastgoedonderhoud voor u klaar. Een goed onderhouden dak is van groot belang om uw huis te beschermen tegen de kille winter,Volg deze adviezen om met een gerust hart de winter in te gaan, met de wetenschap dat uw dak in perfecte staat verkeert.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1134

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA