Teamfoto BMP Vastgoedonderhoud
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging 's-Hertogenbosch
Verzekering voor dakschade Redactie, 5 januari 2024
Stormschade? Wij zijn er om u te helpen - BMP Vastgoedonderhoud.
BMP Vastgoedonderhoud - Uw snelle oplossing voor stormschade in Maarssen.

Door uw dak goed te verzorgen, voorkomt u problemen met uw verzekering wanneer u hiervoor een claim wilt indienen. Met klimaatverandering nemen de weersomstandigheden toe, wat het risico op schade aan uw dak vergroot. Echter, als uw dak na een storm problemen heeft en u heeft het niet goed onderhouden, kan het zijn dat uw verzekering niet uitkeert bij schade.

Wat zijn de voorwaarden voor het indienen van een schadeclaim bij dakschade in Maarssen?

Of uw verzekering schade aan uw dak door storm, brand of diefstal (van dakpannen) dekt, hangt af van uw polis. Schade aan uw dak door extreme regenval wordt meestal vergoed door uw verzekering. Controleer altijd de details van uw verzekering en ontdek wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding.

Als u schade opmerkt aan uw dak, is het verstandig om foto's te nemen en deze, met een duidelijke beschrijving, naar uw verzekeraar te verzenden. Niet alle schade wordt vergoed door de verzekering. Als er sprake is van slijtage of als u zelf niet goed voor uw dak heeft gezorgd, wordt deze schade meestal niet vergoed. Het is verstandig om te weten hoeveel u zelf moet betalen in geval van schade (uw eigen risico).

Het is belangrijk om uw dak goed te onderhouden

Het is vaak het geval dat schade door achterstallig onderhoud of normale slijtage niet wordt gedekt door de meeste opstal- of woonverzekeringen. Neem de tijd om uw dak goed te onderhouden en voorkom zo verrassingen. BMP Vastgoedonderhoud kan ervoor zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert. Neem contact op met 085 106 1134 voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1134

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over BMP Vastgoedonderhoud

BMP Dakspecialist staat voor je klaar voor diverse dakwerkzaamheden. We zijn werkzaam in een ruim werkgebied van Noord- & Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Je kunt ons inschakelen voor het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking, een dakinspectie, dakonderhoud of dakisolatie. Heb je een lekkage of schade aan u dak? Ook met het repareren, herstellen of vervangen van je dak of dakgoten helpen wij je graag.


Door de jarenlange ervaring beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde of de gewenste kwalitatieve kwaliteit te leveren. Hiervoor werken we met kwalitatief goede en gecertificeerde dakbedekkingen. Ben jij dus op zoek naar een professionele dakdekker voor jouw dak? Neem dan contact met ons op.


VCA